Международна конференция за интернет сигурност ще се проведе на 15 и 16 юни 2018 г. в София в централната сграда на БАН – пл. Народно Събрание

На ежегодната CyberCon 2018 – международна конференция за киберсигурност ще бъдат представени някои изключително актуални теми. Една от тях е тази на Каролин Бейлон от Великобритания, която ще говори за оценка на киберриска на автономните автомобили. Ще бъдат представени реални примери от практиката. Други много интересни теми са тези за хибридните войни и фалшивите новини, представени от реални практици – как се правят, как се осъществяват, как може да им се противопоставяме. Ще има и още над 20 други теми. Пълна програма на събитието можете да видите на официалния сайт на събитието: www.cybercon.eu. Конференцията ще се проведе на 15 и 16 Юни в централната сграда на БАН – пл. Народно Събрание.

Организатор на събитието е Семинари БГ, Европейски Институт за Киберсигурност, Национален център за компетентност „ Дигитализация на икономиката в среда на големи данни и Национален център за компетентност „ИКТ Национална и киберсигурност”.

Мария Габриел

На събитието ще участват над 20 международно признати и влиятелни експерти от 12 държави с тясна експертиза в такива актуални теми като хибридни войни, киберсигурност на електроразпределнителните мрежи, анализи на big data за предсказване на масови поведения, дигитална сигурност на „умни градове“, използване на Изкуствен Интелект в хакерските атаки, жестомимични технологии за разпознаване и контролиране на данни (gesture recognition-control системи), новият pUPD Интернет протокол за пренос на данни, киберсигурност в дигиталното здравеопазване (eHealth), кибер аспекти на персонализираната телемедицина, алтернативни модели за финансиране и още много други. Специална част от конференцията ще бъдат трите отворени дискусии с участието на г-жа Мария Габриел и представители на европейските и национални институции, в които реални експерти с богат опит заедно с най- висшестоящите европейски лидери ще обсъдят и предложат нови правила и политики за единното и сигурно дигитално бъдеще на Европа.

За резервации:
www.cybercon.eu, в мрежата на www.seminari.bg или телефони 0879 15 08 15 и 02 42 77 561

За медийно партньорство и спонсорство:
office@seminari.bg или 0888 408 615


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!