Общественият борд на TELUS International Europe кани организации от неправителствения сектор да кандидатстват за финансиране, като изпратят проектите си чрез онлайн формуляр на https://grantstream.com/TELUS/form/Bulgaria/en/?  до 4-ти юни 2018 г. включително.

Сумата от 150 000 лева се разпределя всяка година между социално значими проекти в областта на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда, които предлагат иновативни и устойчиви решения на актуални проблеми. Всяка една от избраните организации може да получи от Обществения борд до 7500 лв финансиране.

Бордът съществува във всяка локация, в която TELUS International оперира. В България той е основан през 2015 г. и до момента е финансирал 47 проекта на обща стойност 328 000 лева. Сред подкрепените фондации са: „Сдружение на олимпийските отбори по природни науки“, „Заслушай се“, „Очи на четири лапи“, „Кан Академия“ и др.

От началото на 2018 г. Бордът е подкрепил 8 проекта на обща стойност от 56 172 лева през март, като сред одобрените проекти попадат предложения на фондация: „АРТОН България“, „Фабрика за идеи“, Сдружение „Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE)“, „ГЛАС България“ и др. До края на годината предстои още една отворена покана за кандидатстване към Обществения Борд през есента.

Председател на Борда е Левон Хампарцумян, а сред членовете му са Красимира Величкова, директор на Български дарителски форум,  Силва Зурлева, член на УС на Нова телевизия, Магдалена Малеева, основател на gorichka.bg, Елвин Гури, изпълнителен директор на River Stixx Capital, Нели Радева, основател и председател на фондация I can too и представители на топ мениджмънта на TELUS International Europe.

Дейността на Обществения борд е част от политиката на корпоративна социална отговорност на компанията, чиято водеща философията е „да даваме, там където живеем“.

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.

За повече информация: https://www.telusinternational.com/

За контакти: Ива Колева, CSR Manager

Телефон: +359 877 171 668

Email: ivanka.koleva@telusinternational.com


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!