logo-domain100x100Сайтът DobriNovini.com е създаден, като една по-добра алтернатива на обичайните новини, от които мнозина са разочаровани.

Сайтът е замислен, за всички здравомислещи, активни интернет потребители, които са уморени от песимистични, сензационни новини и искат нещо, което да ги разведрява и зарежда положително. Ние ще подбираме за вас периодично само най-добрите позитивни новини, не само за България, но и такива от света с голямо обществено значение. Всяка новина ще бъде поднесена без излишно бързане, с кратко проучване по темата от няколко източника и с поне една снимка.

При нас няма да откриете новини със сензационно заглавие, което няма никаква връзка с текста, като по този начин ви заблуждава и губи времето ви. Без криминални новини, без излишна паника и негативизъм. При нас политическите новини са забранени! 🙂 Едва ли ще прочетете при нас клюки за суетни известни личности, освен в случаите, когато те са се ангажирали с обществено полезна дейност от алтруистични подбуди.

 Екип редактори

Сайтът Добри новини е продукт от труда на няколко създатели на съдържание, които нямат претенциите да са журналисти и се гордеят с това 🙂 Мислете за нас, като група ентусиасти, които обичат да пишат и търсят позитивното.

За съжаление голяма част от българските медии вече са зависими и защитават определени икономически или политически интереси, което е довело до лошото име на българската журналистика. Можем да ви обещаем едно, този сайт е независим, безпристрастен и ще остане такъв в бъдеще.

Проектът е отворен и ние приемаме доброволци, които искат да участват в създаването на съдържание за сайта. Ако вие сте позитивна личност, прекарвате дълго време онлайн и искате да помогнете, свържете се с нас от страница Контакти.

Нашата мисия

Нашето желание и усилия ще бъдат да ви разсеем от всекидневните грижи, да ви заредим с положителна енергия, да ви покажем, че все още има добро и то е навсякъде около нас, независимо, че традиционните медии не му обръщат нужното внимание. Сигурно някой ще ни обвини, че сме медия с „розови очила“ и … ще бъде прав. Точно така ни възприемайте, ако желаете – вярваме, че това е само за добро.

Сайтът dobrinovini.com се чете от интелигентни хора, които подкрепят идеята, вярват в доброто и имат нужда от капчица положителна емоция. Ако и вие сте такъв човек, абонирайте се за Добри новини, по имейл или чрез RSS четец.

Поздрави от екипа на Dобри Новини!

 

.

Социални профили на Добри новини

Можете да ни следвате в социалните мрежи: Facebook, Twitter, LinkedIn, в блог платформите: WordPress, Tumblr, Blogspot, Delicious, в Youtube канала на Добри Новини и в сайта за споделяне на снимки Fon.bg.

 

Facebook групи за Добри новини по градове

Добри новини от София

Добри новини от Пловдив

Добри новини от Варна

Добри новини от Бургас

Добри новини от Русе

Добри новини от Стара Загора

Добри новини от Плевен

Добри новини от Шумен

Добри новини от Велико Търново

Добри новини от Добрич

в тях може да се запишете свободно и да споделяте добри новини за съответния град и региона около него.

Всички добри новини се публикуват и в групата Само Добри новини всеки, който харесва и иска да споделя добри новини е добре дошъл да се включи в тази група!

Добри новини от света е група за публикуване на интересни новина от света, ще споделяме там новините от DobriNovini.com, които не са пряко свързани с България.

.

Защо Добри новини?

Можете да започнете да четете от публикацията Защо да четем добри новини?