Какво по-интригуващо за очите и съзнанието на телевизионните зрители, от това да гледат класически американски сериал, в който умело са прокарани елементи и реални проблеми от истинския съвременен живот. Да, точно така, това е същността на новия хитов американски сериал на име ,,Мама‘‘, който стартира наскоро по телевизия FOXlife.

Главният създател на този ситком е известният Чък Лори, чийто талант стои зад световноизвестните и успешни сериали ,,Двама мъже и половина‘‘ и ,,Дарма и Грег‘‘. Световната примиера на ,,Мама‘‘ се състоя на 23 септември 2013 година, а в България няколко години след това. В момента у нас това е един от най-следените забавни сериали по FOX. Всички зрители, които досега не са го гледали, могат да го направят всеки вторник от 22:55 часа само по телевизия FOXlife.

Сериалът разказва историята на самотната майка Кристи Плънкет, която след като се преборва с алкохолозма и злоупотребата с наркотици, взема решение да започне живота си наново в Напа, щата Калифорния, работейки като сервитьорка и едновременно с това посещавайки срещи на анонимните алкохолици.

Нейната майка – Бони Плънкет, също е възстановяващ се от наркотизи и алкохол наркоман. Дъщерята на Кристи – Ваялет, се ражда, когато майка й е едва на 16 години и тя също забременява на същите години от своя приятел Люк. Кристи има също така и малък син на име Роско от нейния бивш съпруг Бакстър, който е безделник, но за сметка на това привлекателен глупак.

В напредването на безпорно един от най-интересните сериали по FOXlife, се добавят теми от проблемите в истинския живот на хората като алкохолизъм, тийнейджърска бременност, бездомство, пристрастяване към хазарта, пристрастяване към наркотиците, свръхдозиране, домашно насилие и други.

Сезоните, които са готови до момента и които се излъчват по телевизия FOX са четири, като в момента текат епизодите на последния такъв. Актьорите, които изиграват ролите са Ана Фарис, Алисън Джени, Сади Калвано, Нат Корди и други


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!