На 29-ти и 30-ти юни във Варна в хотел „Черно море“, ще се проведе маркетинг събитието Digital4Varna – най-голямото събитие в областта на дигиталния маркетинг, което ще се проведе във Варна през 2019 година. Досега поредицата успешни конференции се провеждаше в град Пловдив, като през изминалите години в различните издания са присъствали над 3500 участници, а броят на лекторите надминава 150.

За събитието Digital4Varna 2019

Огромният интерес и потенциалът на Морската столица, стават причина за избора ѝ на домакин на поредното издание. Фокусът на лятната дигитална сесия е върху SEO (оптимизация за търсачки) и Content marketing (маркетинг чрез съдържание) – двата най-големи фактора за успеха на един онлайн бизнес. Град Варна разполага с топ специалисти в сферата на оптимизацията и маркетинга на съдържанието, които в компания с други водещи имена от бранша, гостувайки от София и Пловдив, ще превърнат събитието в топ проява за цялата 2019 година.

Онлайн присъствието става все по-значим фактор за развитието на всеки бизнес. За да се успее в тази нова и конкурентна среда са нужни съответните знания и умения. Придобиването им е продължителен процес, който задължително преминава през участие в подобни форуми. Ако досега по редица причини огромен процент от тези прояви бе съсредоточен в София, то вече на дигиталната карта на България се появяват и други градове. Амбиция на организаторите е Варна да заеме своето полагащо се място, като устойчиво ядро за развиване на онлайн бизнес. Затова Digital4Varna залага на най-добрите практици в тази сфера, професионалисти, които ще споделят своя опит с участниците. През двата дни от провеждането му, в трите зали ще се изявят над 30 лектори с презентации, изложения, дискусионни панели и уъркшопове за SEO. Публиката ще има реалната възможност да стане част от успешния дигитален свят.

 

Домакин на лятното издание е хотел „Черно море“, чиито нови и прекрасно оборудвани зали са готови да поемат близо 400 участници и 35 лектора от цяла България. Прогрмата на Digital4Varna е разработена така, че да покрива максимално широк диапазон от теми, които вълнуват представителите на бизнеса и маркетинг специалистите. Ще бъдат засегнати успешните практики и казуси, водещите световни тенденции и изисквания в областта на SEO и маркетинга чрез съдържание, ще се обърне внимание на нормативните изисквания за развитие на успешен бизнес в интернет. Статистиката показва, че над 85% от всички брандове присъстват или имат намерение да присъстват онлайн. Близо 3/4 от всички български сайтове са всъщност онлайн магазини или представляват съответния бизнес. Това означава търсене на нови пазари, клиенти и партньори, което е предизвикателство за всички – и за големите играчи, и за стартиращите бизнеси. В този ред на мисли, ползата от форуми като този е без никакво съмнение.

 

Коя е потенциалната аудитория на Digital4Varna?

Това са собственици и мениджъри на компании от Варна, региона и страната. Всеки бизнес, който се интересува от предимствата на дигиталните технологии или вече ги прилага в комуникацията с клиентите си. Възможностите, които предлага Варна като местоположение, инвестиционен поток и инфраструктурна база стават все по-големи и разнообразни. Интересът към третия по големина град традиционно е голям и все повече бизнеси се развиват успешно тук. Именно това е една от най-важните причини да проведем един от най-големите форуми за дигитален маркетинг.

Събитието се очертава като най-мащабното за Варна през 2019 година в сферата на  Дигиталния маркетинг и Оптимизацията. Интересът към подобни прояви в града е изключително висок, като участниците са не само представители на местния бизнес, но и на градове като Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Велико Търново. Възможността да се видят на едно място най-добрите  SEO специалисти, маркетолози и дигитални експерти, със сигурност ще бъде оценена от бизнеса. За спонсорите на събитието пък е опция да презентират своя бизнес пред избрана аудитория. Маркетингът е най-успешният инструмент, който води към успеха и е съвсем нормално той да привлича само амбициозните, креативните и иновативни професионалисти – такива, каквито търси бизнеса.

На снимката вдясно е Георги Стефанов един от топ SEO експертите в България, основател на SEO агенция Ganbox, която работи с клиенти от цял свят от 2006 г. Снимките са от предишното издание на събитието, което се проведе в Пловдив през 2018 г.

 

Какви са предимствата на Digital4Varna?

  1.  два дни в топ сезона на Варна;
  2.  три зали с перфектни условия;
  3.  близо 48 часа лекции, обучения, уъркшопове и дискусии;
  4.  над 3 от топ имената на България в SEO и Content marketing;
  5.  над 400 участници от страната – мениджъри, собственици на бизнес, студенти, преподаватели.

Никога Варна не е била домакин на по-мащабно събитие за SEO и Content marketing! Каним ви да бъдете сред първите и да посетите това значимо събитие. Заповядайте!

Официален сайт на събитието откъдето може да закупите билети е https://digital4varna.com

 

 


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!