За всички приятели на спорта и здравето!

За втора поредна година ще се  проведе спортния празник „Живеем Активно в гр.Царево“ от 21 юни до 23 юни 2019г.  Ще бъде изградена „Алея на спорта и здравето“, която ще бъде активна през трите дни по време на събитието от 17ч. до 20ч. ?

На щандовете ще бъдат представени спортни стоки и аксесоари, здравословни храни и напитки, био козметика, арт работилнички, лично творчество, както и други продукти на международно доказани фирми.

Записването за участие на тазгодишната алея ще приключи на 10 юни, а след 15 юни ще бъдат представени избраните участници на страницата на събитието.

Всеки, който има желание да участва и да представи своите продукти може да го направи напълно БЕЗПЛАТНО.
Организаторите осигуряват безплатен щанд и безплатно участие, реклама с над 30 медийни партньора към Община Царево, както и в социалните мрежи като Facebook и Instagram.

Брой на шатрите: 12
Размери на шатрите:
дължина – 3м.
височина – 2,60м.
дълбочина – 2,50м.


* при необходимост от електричество – можете да пишете на организаторите ;
* при възможност за лична шатра също се осигурява пространство;
Можете да се включите на фестивала с личен щанд или да изпратите продукти, които да се продадат с рекламна цел, а средствата ще се използват в подкрепа на събитието.
Щандовете ще са разположени непосредствено до морската сцена по крайбрежната алея.Каузата на събитието е да мотивира и вдъхнови хората да направят своя избор за по-добър начин на живот, като сами усетят ползите от движението и опитат алтернативите в храненето.Заповядайте на второто издание на „Алеята на здравето и спорта“!

За по-добро и цветно бъдеще!

Можете да се свържете с организаторите, ако вашите продукти са с подобна идея и искате да участвате.
Повече информация на страницата Живеем Активно гр.Царево във facebook.com.
.

Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!