Общо четирима българи се класираха за дванадесетия ден на игрите в Рио де Жанейро.

Ивет Лалова е една от тези четирима класирани и всички се надяваме за нейния успех. Тя успя да се пребори и завърши втора на полуфинала по бягане на 200м., което я класира за последното състезание. Нашата спринтьорка записа страхотното време от 22,42сек. Още със започването на надпреварата българката заяви своето второ място, като успя да го удържи до края, макар силната атака на австралийката, която завърши трета.

Не бива да забравяме и участниците ни по женската борба – Елица Янкова и Мими Христова. Двете ще можем да ги гледаме днес – 17.08.16г.

ивет лалова

Днес от 15:00ч., можем да наблюдаваме състезанието по кану-каяк на 200м. Там имаме българско участие – Ангел Кодинов – най-младият ни олимпиец, който е само на 18 години.

Както вече споменахме, момичетата по женска борба ще можем пък да гледаме в 16:08ч., като първа ще излезе Елица Янкова.

Само 8 минути по-късно излиза Мими Христова, която пък е участничка в същото състезание, но до 58кг.

В ранните часове на 18.08.16г., и по-точно в 4:30ч., ще можем да гледаме и финала по бягане на 200м., в който ще участва Ивет Лалова.

В интервю тя споделя, че се надява да се справи добре и благодари на нейните близки и всички нейни фенове за огромната подкрепа. Добави, че на финала ще бяга за цяла България.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!