В контекста на корпоративната реклама, бизнес подаръците са популярна практика за установяване на трайни взаимоотношения между служители, клиенти и партньори.

Независимо дали става въпрос за физически рекламни материали, или ваучери за почивка, отстъпки, събития и други, този тип подаръци се утвърдиха като ефективен метод за демонстриране на готовност за установяване на бъдещо партньорство, израз на уважение и/или благодарност.

За реализацията на ефективна рекламна кампания с брандирани подаръци важно значение има изборът на рекламна агенция. Number One Advertising се нарежда сред големите рекламни агенции на пазара, предлагащи разнообразие от рекламни артикули в различни категории.

Корпоративен подарък – защо е важен?

Ефектът на подаряването създава силна емоционална връзка между подаряващия и получаващия го. Наред с установяването на дългосрочни бизнес взаимоотношения, корпоративните подаръци имат силата да затвърждават същите и да установяват продължителна експозиция на марката. Те са отлично маркетинг средство, което работи на различни нива.

За партньори

Установяването на трайни партньорства между бизнеси от различни сфери, които имат нужда един от друг, е печеливш подход днес. Корпоративните подаръци изграждат доверие и положителна репутация на компанията инициатор на подобни жестове. В условията на конкурентна среда като днешната, това има ключово значение.

За клиенти

Жестът на подаряването е в състояние да мотивира потенциалните бизнес клиенти да обърнат внимание на вашата дейност. Нужно е да подберете правилния рекламен сувенир, изхождайки от сферата на дейност или типа партньорство, които бихте искали да установите. Значително по-голям е процентът на компаниите, които биха правили бизнес с друга компания, ако същата им е предоставила брандиран подарък преди това.

За служители

Служителите са другото ключово структурно звено, което бизнесът следва да предвиди, планирайки кампании с брандирани подаръци. Подаръци, които са практични, с добро качество и персонализирани, карат получателите си да се чувства ценни. Това е мотивиращ фактор, който ще донесе дългосрочни ползи за бизнеса. Те засилват чувството на принадлежност и заздравяват връзката с работния екип.

Корпоративни подаръци – видове и поводи, по които да бъдат раздадени

Светът на корпоративната реклама практически е необятен. Всеки качествено брандиран продукт, независимо дали става въпрос за рекламен текстил, рекламни сувенири или подаръчни комплекти, влияе положително върху представянето на марката. Поводите, по които могат да бъдат подарявани брандирани подаръци, могат да бъдат категоризирани в следните основни групи:

Лични събития

Личните събития на служителите от екипа ти, ръководни длъжности в партньорски организации и други, са чудесен повод да поднесеш брандиран подаръчен комплект. N1adv може да ти предложи разнообразни категории продукти, подбрани спрямо повода – нов член на семейството, образователно отличие, ново жилище и т.н.

Фирмени събития

Те са неразделна част от дейността на всяка една компания, без оглед сферата на дейност, в която е позиционирана. Тук могат да бъдат персонализирани успешно химикалки, календари, тефтери, запалки, USB флашки, бележници, чадъри, чаши, часовници, ключодържатели и какво ли още не. С тях корпоративното присъствие ще бъде засилено, а присъстващите ще отнесат за спомен със себе си личен корпоративен подарък.

Специално признание

Фирмените успехи следва да бъдат насърчавани и награждавани с подходящия бизнес подарък. В Number 1 Advertising могат да бъдат поръчани различни офис комплекти и ред други аксесоари, с които да бъдат отличени най-добрите в екипа ви.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!