снимка: "Фондация Енчо Керязов"

снимка: „Фондация Енчо Керязов“

През март тази година ще имаме удоволствието да видим награждаването на талантливите деца на област Ямбол за 2013 година.

Точно на 11. 03. 2014 г. от 18:30 часа в ямболската спортна зала “Диана” ще се проведе събитието, където ще се награждават талантливите деца от област Ямбол. Тържеството е организирано от Фондация „Енчо Керязов” – изпълнителен директор на фондацията е Анжела Димитрова. Церемонията ще се състои с подкрепата на зам.-министъра на младежта и спорта Йордан Йовчев. Тържеството се провежда за трета поредна година.

Талантите се състезават по следните категории, които са били и миналата година: “образование”, “изкуство” и “спорт”. Няма промяна и в процедурата за кандидатстване.

Организаторите са се погрижили и за осъществяването на забавна програма, в която участие ще вземат утвърдени български таланти, което означава, че по време на церемонията ще бъде изнесен невероятен концерт, който ще представлява смесица от фолклорна и класическа музика. Зрителите и гостите на предстоящия пищен спектакъл ще имат удоволствието да чуят голямата народна певица Валя Балканска, гайдаря Петър Янев, както и някои от звездите на шоуто “X Factor” – двата сезона. Като цяло над 80 музиканти ще бъда част от голямото тържество.
DSC_8716-e1323805306562

Видни наши общественици ще участват в качеството си на комисия, която разглежда кандидатурите, ще отлъчи най-добрите и ще избере победители в различните категории. Членове на комисията са: народната певица Славка Калчева, народният представител Иван Чолаков, Красимир Стойчев – член на УС на фондация “Енчо Герязов”, Станчо Ставрев – зам.-кмет на община Тунджа, Георги Георгиев – експерт към РИО – Ямбол.

Специални гости на предстоящото събитие ще бъдат: председателката на Българския олимпийски комитет – г-жа Стефка Костадинова, кметовете на общините от областта, членове на УС на фондацията и др., като те ще имат задачата да връчат наградите на номинираните деца.

Талантливи и упорити са българските деца. Нека да ги подкрепяме и насърчаваме, защото децата са бъдещето на България!


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!