Безплатен Windows 10 за една година

Георги Стефанов 18.03.2015 1
Безплатен Windows 10 за една година

Безплатен Windows 10 от Microsoft

Днес 18 март от централата на компанията Microsoft  официално потвърдиха своите планове, че ще осигурят безплатен ъпдейт на операционната система Windows 7 и Windows 8/8.1 до версия Windows 10, при това не само за лицензирани копия, но дори и за пиратските копия на Windows. Това лято операционната система ще бъде на разположение в 190 страни на 111 езика. Все още не е обявена точна дата на излизане.

Целта на този ход на компанията е да привлекат повече хора, които до момента са ползвали само пиратски копия на операционната система, да се уверят в предимствата на лицензираното копие и след изтичане на една година да закупят лиценз за Windows.

Най-големи загуби компанията търпи в страните Китай, Русия, Индия и Бразилия, където 9 от 10 копия на Windows са пиратски. До момента всички опити за защита на операционната система чрез активация се проваляха, затова с новия подход от компанията се надяват на по-голям процент лицензирани копия на Windows в бъдеще.

Вие ще опитате ли да инсталирате на своя компютър безплатен Windows 10? Напишете в коментарите долу.

 

Кратко предварително представяне на операционната система Windows 10

 

Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!

Безплатен Windows 10 за една година
4.2 от 5 гласа

Един коментар »

  1. Инж. Иван Миличин 15.02.2016 в 2:11 - Отговор

    Надстройх Windows 10 върху не оригинално копие на Windows 7 Ultimate но постоянно ми показва да активирам Windowsa и не мога да го персонализирам – никакви настройки. Как да видя и съпоставя с по стари версии. Мисля да дейнсталирам Windows 10 след като не мога да му видя предимствата му. Идеята Ви за 1 година да работи Windows 10 с не оригинално копие на Windows 7 Ultimateнапълно ме удоволетворява стига да съм един от Щастливците.БЛАГОДАР ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Очаквам отговор :))))))))

Напиши коментар »

споделиха