logo-domain100x100

Сайтът Добри новини набира доброволци за кураторска дейност – избиране, пренаписване и публикуване на добри новини. Сайтът е създаден с идеална цел, зад него не стои богата медийна група, политическа партия или нечии тъмни икономически интереси. Въпреки това ние сме готови да инвестираме в развитието на сайта с цел да бъде полезен на все повече хора. и предлагаме символично заплащане на всички наши автори. Веднага след като сайтът започне да прави приходи от реклама, сме готови да увеличим подобаващо възнаграждението на нашите сътрудници.

 

Какво предлагаме?

1. Дългосрочна, дистанционна, интелектуална и приятна работа.
2. Избор на обема поемана работа и гъвкаво работно време.
3. Обучение – как се пишат уникални SEO оптимизирани текстове, как се работи с WordPress и как се споделят публикации в социалните мрежи.
4. Прозрачност, равнопоставеност и честно отношение към всички, с които работим – не искаме снимки или CV; не ни интересува пол, възраст, етническа принадлежност, религия, убеждения; дори не изискваме образование. С почти всички не сме се срещали лично. Ще се радваме, ако успеят да се възползват хора в неравностойно положение.
5. Възможност да станете авторитетен автор пред Google – Вашите публикации ще се търсят от бизнеса.
6. Редовно изплащане на публикуваните новини по удобен за Вас начин – банкова сметка, epay.bg, paypal.com или в нашия офис.

Какво очакваме?

1. Да може да пишете увлекателно и без правописни грешки.
2. Сериозно отношение и постоянство.
3. Трябва да имате всекидневен достъп до интернет.
4. Бърза комуникация по имейл, скайп или телефон – много държим на това!

Ако искате да се присъедините към нашия екип и да започнете да създавате съдържание за този сайт, моля първо се запознайте с идеята на сайта Добри новини и след това се свържете се с нас и ще Ви изпратим подробна информация.

.

С уважение екип на Добри новини.

 

 


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!