Какво представлява Digital4Plovdiv?

През последните години Digital4Plovdiv се утвърди като успешен форум за иновации в бизнеса и обмяна на идеи. Четвъртото издание на събитието продължава в тази посока, като събира на едно място над 60 опитни експерти в сферата на дигиталния маркетинг и електронната търговия. Те ще обсъдят актуалните тенденции, ще разкажат повече за предизвикателствата и ще предложат иновативни решения. Събитието е с практическа насоченост и всички идеи ще бъдат представени чрез реални казуси. Участниците ще имат възможността да се запознаят с лекторите и да им зададат своите въпроси.

Кой може да я посети?

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Събитието е подходящо за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри и специалисти по маркетинг. Те ще могат да създадат важни бизнес контакти и ценни партньорства. Освен това, ще получат нови знания и ще научат повече за новостите и актуалните тенденции. Не на последно място, ще бъдат консултирани от доказани професионалисти в сферата, с помощта на които да трансформират своя бизнес.

Теми, лектори и уъркшопи

По време на събитието участниците ще имат възможността да се запознаят с интересни казуси (case study), а също да се включат в дискусии и работилници (workshop). Първият ден е с основен фокус онлайн маркетинг. Част от темите, които ще бъдат засегнати са: социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. Вторият ден е посветен на новостите в електронната търговия. Лекторите ще обсъдят важни теми като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

Програма на Digital4Plovdiv 2019

Програмата на конференцията е разделена в два дни.

1) Ден първи (30 ноември) събота

Направление: Онлайн маркетинг

– Зала 1: Case Studies / Презентации
– Зала 2: Workshops / Дискусии

Теми и направления в този ден: Официална статистика в дигиталния маркетинг 2019-2020, Социални мрежи, Видео маркетинг, SEO, PPC (Facebook/Google), Content marketing, Performance Marketing.

Лектори, обявени до момента:

Георги Стефанов е топ SEO експерт от дигитална агенция Ganbox, който ще изнесе интересна лекция на тема „Как се индексират 6 милиона продукта на онлайн магазин в Google“, която ще бъде полезна за собственици на онлайн бизнес.

Славчо Панов от WebsiteDesign ще изнесе полезна лекция на тема „Лесни, но изключително ефективни SEO хватки за високи резултати”.

Александър Георгиев от дигитална агенция Advertise ще участва с тема „Добри практики за ръчен мениджмънт на наддаванията в PPC рекламата“.

Никола Минков от SerpAct ще изнесе лекция на тема “Ребрандиране и смяна на домейн с 20% ръст на приходите чрез органичен трафик”.

Любомир Попов от sem.bg с тема “Google Ads PPC Workshop, заради който си заслужава да отложите обяда си“.

Борислав Арапчев от SerpAct ще участва в панелната SEO дискусия.

Василена Вълчанова има над 10 години опит с изграждане на цялостни маркетинг стратегии. Тема: Планиране на съдържание в 4 стъпки: как да създаваме ангажиращо съдържание лесно и често?

Д-р Енджи Касабие @angiekassabie с тема: „Инфлуенс маркетинг – Как да бъдем истински в Инстаграм ?“

Станимир Георгиев от SeoMax с тема: „Що е “TikTok” и има ли място той в бизнеса ни? Практически Workshop.“

2) Ден втори (1 декември) неделя

Направление: Онлайн търговия

– Зала 1: Case Studies / Презентации
– Зала 2: Workshops / Дискусии

Теми и направления: Официална статистика в Ecommerce за 2019-2020, Платформи за онлайн магазини, Доставки, Fulfilment, Дропшипинг, Supply Chain, Законови регулации (Н-18, GDPR), Omni-Chanel, Chabot’s, Други иновации в онлайн търговията.

Лектори през втория ден на конференцията:

Георги A. Георгиев от CryptoPotato с тема “От Биткойн до e-Commerce или приложенията на блокчейн в онлайн търговията. Твърде рано ли е или закъсняваме?”.

Григор Павлов от Крийм БГ ЕООД с тема „SEO 2019. Тенденции и най-добри практики за оптимизация на вашия онлайн магазин“

Жанет Найденова – съосновател и председател на Българска Е-комерс Асоциация – с тема: „Е-commerce – факти, цифри и тенденции“

Катя Тодорова от MEmotion и Clientric Group с тема: „Branding + ROAS = Резултати и още нещо…“

Лиляна Загорчева от InfoGraffiti с тема: „Визуален content marketing в Ecommerce“

Теодор Захариев от Kipo.bg с тема: „Workshop: Live seo одит и анализ на сайтове. Голaта истина и без тайни!“

Димитър Денев от SeoMax с тема: „eCommerce 4X4 (4 казуса на онлайн търговци, 4 решения, 4 прогнози за онлайн търговията през 2020 и 4 практични съвета)“

Това са официално обявените до този момент лектори. Ще има и други лектори, които  ще може да видите в сайта на събитието – d4p.bg


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!