Започна гласуването на публиката в конкурса bgsite.org, моля гласувайте за нашия сайт Добри новини на адрес:   http://www.bgsite.org/votepublic/#a56
Изберете отметката срещу сайта DobriNovini.com и в края на страницата натиснете бутон [Продължи]. На следващата страница въведете вашия имейл адрес, на който ще получите линк за потвърждение на гласуването. След като посетите линка се отваря страница със съобщение „Вашият глас беше потвърден“ и се отчита гласуване.
Благодарим Ви за подкрепата!

kКонкурсът bgSite се провежда всяка година вече 15 години подред и тази година решихме да участваме с нашия сайт DobriNovini.com в категорията „Кауза, събитие общност“. Оказа се, че има много силна конкуренция в тази категория, затова разчитаме на вашата подкрепа.

За да бъде отчетен Вашият глас е нужно да отворите писмото със заглавие „Confirmation Vote – BGSite 2014“ изпратено от адрес „info@bgsite.org“ и в него да кликнете на връзката за потвърждение. Ще се отвори страница от сайта bgsite.org и едва тогава гласуването ще бъде отчетено.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!