Сребърен медал за Цвета Калейнска

Сребърен медал за Цвета Калейнска.Снимка:bgglow.com

Сребърен медал за Цвета Калейнска от международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” в категория “Жени помагащи на жени”.

Добри новини вече писа за номинацията на Цвети в публикацията „Цвета Калейнска, модел и маркетолог, финалист за международна бизнес награда„, а сега сме щастливи да я поздравим със спечелената награда.

Наградата, присъдена за цялостната ѝ дейност по реализацията на Лидерска академия за момичета “ГЛОУ”, ѝ бе връчена в петък (14.11.2014г.) на официална гала церемония в Ню Йорк.

.
Наградите Stevie се връчват ежегодно и са създадени, за да почетат и да създадат обществено признание за постиженията и положителния принос на заслужилите бизнес дами от цял свят.

Цвети, която нашумя през 2010 с победата си в конкурса Мис България САЩ, работи като маркетолог – консултант по социалните мрежи за международната компания Dogs Bollocks 5 с големи клиенти като филмовото студио Paramount и автомобилните гиганти Toyota и Audi.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!