В началото на месец февруари „Царят на клиповете“ , както наричат Емил Конрад, представи дебютната си книга „Нещата, на които не ни учат в училище“. Хиляди млади хора се бяха събрали на жълтите павета, за да получат автограф. Изненадващото в случая е, че от години не са се образували толкова дълги опашки, за закупуване на книга.

Снимки Тихомира Методиева Източник: http://clubz.bg/14314-otkoga_ne_ste_vijdali_opashka_za_kniga

Снимки Тихомира Методиева
Източник:clubz.bg

Емил Конрад се разпознава сред по-младото интернет общество, като „царят“ на YouTube, Vbox. Той е български „влогър“ (video blogger) снима различни клипове и ги публикува. Емил Конрад снима много и разнообразни клипчета на различна тематика, започва да снима и качва клиповете си през 2006г. когато е едва на 17 год. Първоначално клиповете са на английски, а малко по-късно започва да ги заснема и на български, тогава набира голяма популярност в мрежата. Той разказва за нещата от живота си, но ги представя по комичен начин. Създава много и различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. В социалните мрежи представя себе си

като режисьор. Едни от най-популярните му поредици са „Истината или се осмеляваш“ и„Войната на половете“.

На 7.02.2015г. Емил Конрад предизвика огромен интерес с представянето на първата си книга, „Нещата, на които не ни учат в училище“. Цял ден хората се редяха на опашка пред книжарницата на гранд хотел „България“, за да си закупят книгата и да получат личен автограф от младия и талантлив режисьор и писател. Броят на историите са 12, колкото са и ученическите години. Историите са леко смешно-сериозни, комично-трагични, засегнати са тези за лъжата, страха, щастието и очакванията. В дебютната си книга влогърът пише лични размишления и преживявания в типичния за него шеговит стил. Последната 13 глава Конрад е оставил празна с идеята, читателя сам да завърши книгата.

До момента Емил Конрад има над 200 000 фена във Facebook, над 136 000 абоната в YouTube и над 18 000 във VBox7.

Ако до момента не сте гледали филми на Емил, може да видите един от най-силните с участието на Силвето, това е „Откровението на една кифла“:

 


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!