Певицата Адел била помолена да напише детска книга, което тя приела с радост.Adele 2012

25-годишната изпълнителка, която има десетмесечен син Анджело от приятеля си Саймън Конецки, получила предложение от издателство Пъфин да напише история за деца, която да се чете лесно дори от деца, да съдържа много картинки и сюжетът й да се основава на майчинството.

„Адел харесва идеята. Книгата няма да разкрива нищо прекалено лично, тъй като това не е нейният стил. Но тя ще бъде нещо, което ще й остане като спомен от първите й дни като майка, и нещо, което може да посвети на сина си, всички са много развълнувани“, разкри източник близък до певицата пред вестник „Дейли Стар“.

Адел ще последва примера на други звезди като Мадона, Рики Герваис и Дейвид Уилямс, които също постигнаха големи успехи в детските приказки. Издателство Пъфин смята, че певицата може да постигне успеха да Джоан Роулинг, автор на поредицата „Хари Потър“.

 


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!