На световен конкурс, с участието на повече от 3700 компании от 60 държави, Световноизвестните бизнес награди The International Business Awards обявиха коя е
най-бързоразвиващата  се компания за 2015 г. в Европа.

Това е българската Scale Focus. Оценката е дадена от достатъчно голямо и обективно жури -200-членно.

„Златото“ в този конкурс за първи път се печели от българска компания.

Scale Focus бележи 100% ръст през 2014, сравнено с 2013 г. Нашата компания изпреварва банка от Турция, клон на компания за облекла Waikiki в Турция, консултантска компания от Англия и IT фирма от Германия, които печелят следващите две места в категорията „Най-бързо развиваща се компания“.

 

Досега България не е участвала в този международен конкурс. Scale Focus е първата и единствената досега българска компания, която в една и съща година печели цели три награди: злато за най-бързо развиващата се фирма, бронз – за Изпълнителен директор на годината и бронз – за фирма на годината в категорията ИТ услуги в Европа.

 

Съвсем отскоро Scale Focus премести своя централен офис в офис сградата Capital Fort и реално е първият голям наемател на един от новите „небостъргачи“ в София.

 

Пламен Цеков, изпълнителен директор на ScaleFocus

Източник на снимка:economic.bg

Пламен Цеков, който е изпълнителен директор на Scale Focus и един от съоснователите на фирмата споделя, че планират през близките три-четири години да станат компания с над 500 служители, която работи предимно в България и страни от Източна Европа. И с нови офиси на няколко от световните топ локации. Сподели още, че искат да запазят българските корени и да покажат на света, че и в България могат да се раждат качествени компании, които оперират успешно на световно ниво.

Казва още , че сега в компанията работят 220 специалисти. А офиси имат в Пловдив, София, в Мюнхен и Лондон. Само за четири месеца през настоящата година са открили повече от 60 нови работни места.

 

The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес награди. В този конкурс всяка година участват хиляди фирми от всяко кътче на планетата.

 

На официална церемония, която ще се проведе в Канада – Торонто, през октомври тази година, ще бъде връчена Златната награда за България.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!