И тази година във Варна ще има безплатна ледена пързалка за празниците

За втора поредна година Варненци ще се пързалят безплатно на ледената пързалка. Пързалката е монтирана на площада до паметника на загиналите в Сръбско-българската война (между Археологическия музей и община Варна).
Още с откриването, което беше на Никулден, имаше опашка от малки и големи, които нямаха търпение да се позабавляват на леда. Тези, които нямат собствени кънки, могат да си наемат за времето, което ще прекарат върху леда. Депозират се 5лв, когато вземете кънките, които се възстановяват, след като ги върнете.
Може да се забавлявате с приятели и роднини, колкото пожелаете, тъй като няма въведено ограничение на времето за използване на пързалката. Разположени са няколко информационни табели, на които има упътване за правилното и безопасно използване на съоръжението.
Пързалката ще работи всеки ден, като с намалено работно време ще е само по празничните дни.
На 24-ти и 31-ви декември работното време ще е от 10.00 до 17.00 часа, с обедна почивка 13.00 до 14.00 часа, а на 25-ти, 26-ти декември и на 1-ви януари – от 11.00 до 18.00 часа с пауза от 14.00 до 15.00 часа. За още по приятно пързаляне, организаторите са се погрижили да има музикално оформление, което ще спира само от 14.00 до 16.00 часа.

От общината са ангажирали полицейски патрули, които да следят за спазването на обществения ред. На територията на пързалката ще има постоянно и медицинско лице.

Екипът на Добри Новини пожелава Весело посрещане на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!