Клип на песента на малката Крисия и двамата талантливи близнаци Хасан и Ибрахим, с която ще участваме в детската Евровизия, показа предаването „Шоуто на Слави“.

„Планетата на децата“ се казва песента, с която даровитите деца ще представят България на 15 ноември в Малта, в столицата Ла Валета. Крисия ще пее, а близнаците пианисти ще ù акомпанират на два рояла.

Автори на песента са малката Крисия, Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото от КуКу Бенд.

По проекта съвместно работят БНТ и bTV. БНТ е член на Европейския съвет за радио и телевизия (EBU) и затова е единствената телевизия у нас, която има право да прати участник на песенния конкурс. Необичайното е, че от БНТ избраха трите талантливи деца, които станаха известни чрез изпълненията си в “Шоуто на Слави” от конкурентната им телевизия bTV.

Текстът на песента е съобразен с детска аудитория и съдържа призив за световен мир. До голяма степен по смисъл напомня песента Imagine на Бийтълс.

Припев на песента:
Ще бъде детска планета –
без глад и страх, и война.
Ще бъде детска планета –
нашата земя.

Ще бъде детска планета –
надежда, мир, светлина.
Ще бъде детска планета –
най-красивата мечта.

Ние от екипа на Добри новини се възхищаваме на даровитите ни деца и смятаме, че имат големи шансове за успех в евроконкурса. През ноември ще стискаме палци за тяхното достойно представяне.

Видеоклипа на песента на Крисия може да видите тук:


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!