снимка: www.mypr.bg

снимка: www.mypr.bg

Фондация – “За Нашите Деца” представи  Коледната кампания “Тази Коледа чудесата правите Вие”, която предизвика голям интерес и желание за участие от различни компании. В нетрадиционната коледна кампания се включиха служители на 22 фирми, провеждайки различни инициативи с благотворителна цел. Сред най-интересните е благотворителният търг с изделия ръчна изработка, базар на употребявани вещи, детски коледен концерт и други. Много от включилите се в кампанията са заявили, че ще продължат инициативата и след Коледа, защото това ги е накарало да се почувстват щастливи и значими, помагайки по този начин на Нашите деца, лишени от родителски грижи, обич и закрила.

Събраните средства ще бъдат използвани за благотворителност, като намиране на приемни родители за деца, изоставени от биологичните си родители, за спасяване на новородени бебета от изоставяне и настаняването на децата в семеен дом.

За проведената кампания и инициативите може да намерите повече информация на страницата в интернет – www.yourmiracles.eu.

снимка: info-call.bg

снимка: info-call.bg

Фондация “За Нашите Деца” – наследник на британската организация за защита правата на детето – EveryChild. От 21 години организацията работи и в България, като стремежът им е да помогнат на всяко българско дете да расте и живее в семейство – обичани и закриляни, а не изолирани в социални домове.

От фондацията – “За Нашите Деца” – изказват своята благодарност към всички, които са се ангажирали и участвали в кампанията, защото, подкрепяйки тази дейност, много деца ще бъдат щастливи. “Заедно показахме, че можем да направим чудо в живота на много деца“ – споделя Теодора Стоименова, маркетинг мениджър на фондация “За Нашите деца”.

Няма нищо по-красиво от детската усмивка и детския смях. Няма нищо по-добро от това да накараш едно дете да се усмихва и да смее от сърце. Ако помогнем на Нашите деца да бъдат щастливи, обичани и закриляни, но не само на Коледа, а всеки Божи ден, то светът, в който живеем, ще бъде много по-добър за тях.


Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!