Зелена Коледа за подобряване на градската микросреда и за повече уют в офиса (видео)

Георги Стефанов 06.12.2014 1
Зелена Коледа за подобряване на градската микросреда и за повече уют в офиса (видео)

Усетихте ли вече коледния дух и копнежа по украсяването на елхата и подаръците под нея?

През 2012 г. за първи път стартира инициативата „Зелена Колед@” – социална кампания, която има за цел да направи работното място едно по-приятно кътче чрез истинска коледна елха, а напролет дръвчетата се посаждат на място, посочено от Столична Община. Така всички участници в инициативата допринасят за подобряване на градската микросреда и екосистема. Организатори на „Зелена Колед@“ са хостинг доставчикът ICN.Bg и сайтът Slides.bg.

Какво по-хубаво от истинско ароматно коледно дръвче в офиса, подарявайки на колегите си уюта и хармонията?

Организаторите информират, че след като минат празниците дръвчето трябва да се съхранява в неотоплявано помещение! В началото на пролетта ще получите покана за групово засаждане на дръвчетата в специално пригодено за целта място.

Може да заявите вашето участие на интернет адрес www.zelenakoleda.bg. Всяка компания, която се включи в инициативата ще бъде част от виртуалната елх@ на сайта.

Кратко видео от инициативата от миналата година

Хареса ли Ви тази новина? Моля подкрепете сайта Добри новини, като направите дарение тук. Всяко ваше дарение помага този сайт да остане независим и да става все по-добър. Благодарим Ви!

Зелена Коледа за подобряване на градската микросреда и за повече уют в офиса (видео)
5 от 6 гласа

Един коментар »

  1. Зелена 11.08.2015 в 16:04 - Отговор

    Напълно съм съгласно и подкрепям тази невероятна инициатива. Страхотно е да гледаш млади хора, които се стараят да запазят зеленото на нашата планета.Та нали всички ние сме зависими от нея.Толкова ли е трудно да изхвърляме отпадъците си в кофите и на обозначените места!? Да си направиш коледа у дома по всяко едно време на годината е страхотно.Вече с нетърпение умувам какви подаръци да сложа тази година под елхата.

Напиши коментар »

споделиха